Afișez toate cele 8 rezultate

Arată coloană laterală
Close

Vaporizator Airistech AIRIS Tick Wax

lei 175,00
Vaporizatorul Airistech AIRIS Tick Wax vă va aduce în noua generație de vaporizatoare cu portabilitatea extremă, operarea ușoară și gustul deosebit. Dispune de o fereastră de ulei pentru a verifica cu ușurință capacitatea de ulei în orice moment. Este cel mai bun prieten al tău pentru viața de zi cu zi. Se poate folosi pentru ulei mai dens sau mai ușor.
Close

Vaporizator SUTRA pentru uleiuri, rășini și concentrate

lei 200,00
Vaporizatorul de uleiuri Sutra este un partener perfect pentru cei care doresc capacitatea de a vaporiza o varietate de uleiuri concentrate acasă sau în deplasare!
Close

Vaporizator DUD pentru uleiuri, rășini și concentrate

lei 200,00
Dacă sunteți în căutarea unei versatilități deplină și a celor mai convenabile pentru a obține un Dab de calitate, luați în considerare vaporizatorul pentru uleiuri, rășini și concentrate DUD. Acest vaporizator portabil DUD are o baterie cu tensiune variabilă cu o capacitate de 420 mah și un colector de nectar pe partea opusă.
Close

Snoop Dogg Vaporizator G-Pen

lei 300,00
Vaporizatorul portabil de tip stilou, Snoop Dogg G Pen este foarte simplu de utilizat: la doar 12 cm lungime, Snoop Dogg G Pen este elegant, ascuns și se potrivește în buzunar pentru a fi folosit în deplasare. Chiar și atunci când sunteți în oraș, veți avea întotdeauna acces la vapori de înaltă calitate.

Close

Vaporizator Portabil Alivi8 – mov

lei 400,00
Vaporizatorul Alivi8 este complet portabil și se potrivește în buzunar. Este simplu de utilizat și, spre deosebire de vaporizatoarele electronice, nu necesită timp de încălzire. Sistemul unic de filtrare răcește vaporii pentru o medicație netedă.
Close

Vaporizator Portabil LATIVA – negru

lei 400,00
Lativa este un vaporizator cu afișaj digital avansat pentru utilizare cu material uscat, care are un design compact și discret pentru a se potrivi oriunde. Acest vaporizator are o temperatură pentru a asigura coacerea necombustibilă și piesa bucală confortabilă care nu conduce căldura.
Close

Vaporizator Black Leaf Vaporsense VS7 – Auriu

lei 500,00

Caracteristici ale Vaporsense VS 7 Vaporizer Gold:

Acest model este conceput pentru evaporarea numai a substraturilor uscate de fumat sau a ierburilor. Nu supraîncărcați camera și nu o împachetați prea strâns pentru a nu împiedica procesul de evaporare.
Close

Vaporizator IOLITE WISPR 2 – Portocaliu

lei 700,00
Designul de ultimă oră al vaporizatorului IOLITE WISPR 2 vă permite să vedeți vizibil nivelul de combustibil butan atunci când este ținut în poziție verticală. Oferându-vă cunoștințe instantanee despre momentul în care este necesară o reumplere, nu veți rămâne niciodată fără combustibil și trebuie să vă întrerupeți brusc sesiunea. Mai bine, muștiucul pliabil din silicon poate fi ascuns cu ușurință atunci când nu este utilizat, făcând ca IOLITE WISPR 2 să fie ușor de introdus în aproape orice buzunar sau geantă mare cu ușurință.