Afișez 1–12 din 14 rezultate

Arată coloană laterală
Close

Escent Sensation – 100ml

lei 129,00
Notele de baza sunt mosc și vanilie. Notele de mijloc sunt flori albe și caramel. Notele de vârf sunt cardamom, lămâie și mandarină.
Close

Escent Zayra Vanilla – 100 ml

lei 129,00
Parfumul Ambrat Condimentat unisex Escent este impregnat cu o nota parfumată orientală, care, în combinație cu esențele de frunze de tabac, emană o savoare condimentată și aromată.
Close

DERBY CLUB HOUSE GOLD WOMAN – 100ml

lei 130,00
Parfumul arăbesc DERBY CLUB HOUSE GOLD WOMAN - 100ml este un parfum floral special conceput pentru femei. Notele de bază sunt Cashmir, Boabe Tonka și Vanilie.  Notele de mijloc sunt Heliotrop, Tuberoza și Iasomie. Notele de vârf sunt Coacăze Negre, Mandarină, Portocală și Bergamota.

DERBY CLUB HOUSE GOLD MEN – 100ml

lei 130,00
Parfumul arăbesc DERBY CLUB HOUSE GOLD MEN - 100ml este un parfum oriental fructat pentru bărbați. Notele de bază sunt Ambră, boabe Tonka și Lemn de Cedru.  Notele de mijloc sunt Iasomie, Ananas și Măr. Notele de vârf sunt Bergamota, Cardamon și Condimente.
Close

ARMAF VICTORY MEN – 100ml

lei 160,00
Parfumul ARMAF VICTORY MEN - 100ml  este un parfum arăbesc condimentat, special creat pentru bărbații de succes ce emană siguranță și masculinitate. Notele de bază sunt Ambra și Mușchi de stejar.  Notele de mijloc sunt Tonuri lemnoase, Patchouli. Notele de vârf sunt Citrice și Frunze de dafin.
Close

SO BLUE JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Parfumul arăbesc SO BLUE JB LOVES - 100ml este un parfum unisex oriental floral. Notele de bază sunt Chihlimbar, Patchouli și Moscatos.  Notele de mijloc sunt Trandafir, Iasomie și Lemn de uscat. Notele de vârf sunt Bergamotă și Mandarină.
Close

FLUFFY – 100ml

lei 150,00
Parfumul arăbesc FLUFFY - 100ml  este un parfum pentru femei, ce prezintă note floral condimentate orientale. Notele de bază sunt miere, lemn de santal, mandarină și piper negru.  Notele de mijloc sunt chihlimbar și note lemnoase. Notele de vârf sunt magnolie, crin și iasomie.
Close

BERRY & MOSS JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Parfumul arăbesc BERRY & MOSS JB LOVES - 100ml este un parfum unisex oriental, fructat și lemnos, ce prezintă note citrice, fructe de pădure, note verzi, vetiver, ambră, note de piele și mosc.
Close

WULONG TEA JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Notele de bază sunt Vetiver, Note de piele și Lemn de Santal.  Notele de mijloc sunt Iasomie, Ceai Verde și Trandafir. Notele de vârf sunt Ylang- Ylang, Ceai negru și Prună.  
Close

Escent Oud Musk – 100ml

lei 129,00
Notele de bază sunt Patchouli, lemn de Oud și Mosc Alb. Notele de mijloc sunt lemn de cedru de Atlas, trandafir și Labdanum. Notele de vârf sunt piper, Elemi și Ylang-Ylang.
Close

Escent Musk by Sara – 100ml

lei 129,00
Apa de parfum Musk by Sara - 100 ml inspirat din Montale Roses Musk, este un parfum floral, cu accente de mosc, pentru femei.
Close

Escent Pomegranate Intense – 100ml

lei 129,00
Notele de baza sunt zmeură, cashmeran și vetiver. Notele de mijloc sunt pielărie și violetă neagră. Notele de vârf sunt șofran, boabe de ienupăr și grapefruit chinezesc.