Afișez toate cele 10 rezultate

Arată coloană laterală
Close

Escent Sensation – 100ml

lei 129,00
Notele de baza sunt mosc și vanilie. Notele de mijloc sunt flori albe și caramel. Notele de vârf sunt cardamom, lămâie și mandarină.
Close

Escent Zayra Vanilla – 100 ml

lei 129,00
Parfumul Ambrat Condimentat unisex Escent este impregnat cu o nota parfumată orientală, care, în combinație cu esențele de frunze de tabac, emană o savoare condimentată și aromată.
Close

ARMAF VICTORY MEN – 100ml

lei 160,00
Parfumul ARMAF VICTORY MEN - 100ml  este un parfum arăbesc condimentat, special creat pentru bărbații de succes ce emană siguranță și masculinitate. Notele de bază sunt Ambra și Mușchi de stejar.  Notele de mijloc sunt Tonuri lemnoase, Patchouli. Notele de vârf sunt Citrice și Frunze de dafin.
Close

SO BLUE JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Parfumul arăbesc SO BLUE JB LOVES - 100ml este un parfum unisex oriental floral. Notele de bază sunt Chihlimbar, Patchouli și Moscatos.  Notele de mijloc sunt Trandafir, Iasomie și Lemn de uscat. Notele de vârf sunt Bergamotă și Mandarină.
Close

BERRY & MOSS JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Parfumul arăbesc BERRY & MOSS JB LOVES - 100ml este un parfum unisex oriental, fructat și lemnos, ce prezintă note citrice, fructe de pădure, note verzi, vetiver, ambră, note de piele și mosc.
Close

WULONG TEA JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Notele de bază sunt Vetiver, Note de piele și Lemn de Santal.  Notele de mijloc sunt Iasomie, Ceai Verde și Trandafir. Notele de vârf sunt Ylang- Ylang, Ceai negru și Prună.  
Close

Escent Oud Musk – 100ml

lei 129,00
Notele de bază sunt Patchouli, lemn de Oud și Mosc Alb. Notele de mijloc sunt lemn de cedru de Atlas, trandafir și Labdanum. Notele de vârf sunt piper, Elemi și Ylang-Ylang.
Close

Escent Pomegranate Intense – 100ml

lei 129,00
Notele de baza sunt zmeură, cashmeran și vetiver. Notele de mijloc sunt pielărie și violetă neagră. Notele de vârf sunt șofran, boabe de ienupăr și grapefruit chinezesc.
Close

Escent Amber Leather – 100 ml

lei 134,00
Parfum UNISEX de pielărie. Notele de bază sunt ambră, mușchi și paciuli. Nota de vârf este cardamom. Notele de mijloc sunt pielărie și iasomie Sambac.
Close

Escent Putain de Fabulous – 100 ml

lei 134,00
Notele de bază sunt pielărie, boabe de tonka, cashmeran, lemne albe și ambră. Notele de vârf sunt salvie și lavandă. Notele de mijloc sunt migdale amare, pielărie, vanilie și iris.