Afișez toate cele 6 rezultate

Arată coloană laterală

DERBY CLUB HOUSE GOLD MEN – 100ml

lei 130,00
Parfumul arăbesc DERBY CLUB HOUSE GOLD MEN - 100ml este un parfum oriental fructat pentru bărbați. Notele de bază sunt Ambră, boabe Tonka și Lemn de Cedru.  Notele de mijloc sunt Iasomie, Ananas și Măr. Notele de vârf sunt Bergamota, Cardamon și Condimente.
Close

ARMAF VICTORY MEN – 100ml

lei 160,00
Parfumul ARMAF VICTORY MEN - 100ml  este un parfum arăbesc condimentat, special creat pentru bărbații de succes ce emană siguranță și masculinitate. Notele de bază sunt Ambra și Mușchi de stejar.  Notele de mijloc sunt Tonuri lemnoase, Patchouli. Notele de vârf sunt Citrice și Frunze de dafin.
Close

SO BLUE JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Parfumul arăbesc SO BLUE JB LOVES - 100ml este un parfum unisex oriental floral. Notele de bază sunt Chihlimbar, Patchouli și Moscatos.  Notele de mijloc sunt Trandafir, Iasomie și Lemn de uscat. Notele de vârf sunt Bergamotă și Mandarină.
Close

BERRY & MOSS JB LOVES – 100ml

lei 218,00
Parfumul arăbesc BERRY & MOSS JB LOVES - 100ml este un parfum unisex oriental, fructat și lemnos, ce prezintă note citrice, fructe de pădure, note verzi, vetiver, ambră, note de piele și mosc.
Close

Escent Amber Leather – 100 ml

lei 134,00
Parfum UNISEX de pielărie. Notele de bază sunt ambră, mușchi și paciuli. Nota de vârf este cardamom. Notele de mijloc sunt pielărie și iasomie Sambac.
Close

Escent Putain de Fabulous – 100 ml

lei 134,00
Notele de bază sunt pielărie, boabe de tonka, cashmeran, lemne albe și ambră. Notele de vârf sunt salvie și lavandă. Notele de mijloc sunt migdale amare, pielărie, vanilie și iris.