Afișez toate cele 4 rezultate

Arată coloană laterală
Close

Atomizor Vaporesso Veco Tank 2ml

lei 100,00
Atomizorul VECO de la Vaporesso duce vapatul la un nou nivel, hotărând să îndepărteze tradiția și să creeze un rezervor complet nou pentru vapoare cu performanțe impecabile.
Close

Baterii pentru Vaptio Wall Crawler

lei 99,00
Baterii pentru kit-ul Vaptio Wall Crawler Atenție: Nu conține kit-ul. Daca doriți sa achiziționați și țigara electronică, o găsiți aici!
-20%
Close

Kit Tigara Electronica Vaptio Wall Crawler

lei 375,00 lei 300,00
Kit Tigara Electronica Vaptio Wall Crawler constă din modul Wall Crawler și rezervorul Frogman (XL). (Vă rugăm să utilizați o baterie cu o dimensiune de cel mult 18,55 x 65,6 mm). În modul bypass, rezistența este de numai 0,05 ohmi. Tehnologia compresorului a fost adoptată, iar timpul de ardere este de numai 0,005 secunde. Ecranul color HD TFT de 1,3 inchi vă oferă mai mult confort. Interfața cu utilizatorul acceptă mai multe limbi și arată toate detaliile importante. Pe lângă tehnologia Smooth Tech existentă de la Vaptio pentru optimizarea gustului, vă oferă instantaneu un nor grozav de vapori și un gust optim.
Close

Kit Innokin Ez Watt 1500 mAh, 2ml

lei 250,00
EZ.WATT Kit de la Innokin este un dispozitiv destinat vaperilor care își doresc un mod compact dar totodată nu vor sa facă rabat la calitate sau performanță. EZ.WATT are un acumulator integrat de 1500mAh si suportă trei valori de reglaj optimizate pentru toate categoriile de vaperi. Clearomizorul Prism T20S de la Endura utilizează rezistențe care redau aroma foarte bine și oferă o cantitate consistentă de aburi.