Afișez toate cele 5 rezultate

Arată coloană laterală
Close

Atomizor Aspire CE5 2,5ml

lei 25,00
Atomizor Aspire CE5 2,5ml - Acesta este un clearomizer de 2,5 ml care este umplut de deasupra/sus. Un dispozitiv modernizat pentru utilizatorul mai mult decât ocazional care a decis că 1,6 ml de e-liquid nu este suficient.
Close

Atomizor Mini Pro Tank III

lei 65,00
Mini Pro Tank III este un sistem de rezervor din sticlă Clearomizer cu bobină inferioară cu capete de atomizor înlocuibile și are o capacitate de e-lichid de aproximativ 1,5 ml.
Close

Atomizor Mini Pro Tank II

lei 65,00
Mini Pro Tank II este un sistem de rezervor din sticlă Clearomizer cu bobină inferioară cu capete de atomizor înlocuibile și are o capacitate de e-lichid de aproximativ 1,5 ml.
Close

Atomizor Atmos S12 heavy

lei 130,00
Cartușul poate fi dezasamblat complet pentru o curățare detaliată, iar atomizatorul său interschimbabil cu bobină inferioară poate fi schimbat cu ușurință ori de câte ori este nevoie de înlocuire. Atomizorul Atmos S12 se potrivește perfect pentru oricine caută să obțină performanțe optime de la vaporizatorul lor.
Close

Atomizor 1ml pentru ulei CBD

lei 20,00
Acest cartus de ulei se potriveste pe orice baterie cu filet 510. Include muștiuc, cartuș și filtru. Convenabil și ușor de asamblat în trei pași, permițând un proces rapid. Acest atomizor este compatibil cu Kit încărcător + baterie CBD 350mAh